FamilyBoard - Brukerstøtte

 • Koble opp kalender(e) fra Spond

  I denne videoen vise vi deg hvordan du kobler forskjellige Spond kalendere til din kalender app på telefonen. Vi anbefaler å opprette en egen kalender per Spond bruker/deltager:
 • Finn og del iCal link fra Google Calendar

  I denne videoen viser vi deg hvordan du finner iCal linken for Google Calendar:
 • Finn og del iCal link iCloud kalender

  I denne videoen viser vi deg hvordan du finner iCal linken for iCloud kalender: For å dele en iCloud kalender må du gjøre den offentlig. Vi anbefaler derfor å bytte din standard kalender til Google kalender eller Yahoo!. Slik gjør du dette på din iPhone:
 • Finn og del iCal link fra Outlook 365

  I denne videoen viser vi deg hvordan du finner iCal linken for Outlook 365. For Outlook.com (tidligere hotmail) se [egen artikkel.](https://supportno.ourfamilysoftware.com/kb/familyboard-brukerstotte/finn-og-del-ical-link-fra-outlook-dot-com-kalender)
 • Finn og del iCal link fra Outlook.com kalender

  I denne videoen viser vi deg hvordan du finner iCal linken for Outlook.com kalender (tidligere Hotmail). For Outlook 365, se [denne artikkelen](https://supportno.ourfamilysoftware.com/kb/familyboard-brukerstotte/finn-og-del-ical-link-fra-outlook).
 • Finn og del iCal link fra Yahoo! kalender

  I denne videoen viser vi deg hvordan du finner iCal linken for Yahoo! kalender:
 • Legg til arrangement fra Facebook i kalenderen

  I denne videoen viser vi deg hvordan du kan legge til et arrangement fra Facebook i kalenderen. dessverre er denne funksjonaliteten kun tilgjengelig fra browser i datamaskin og ikke fra mobil nettleser eller mobil app. Det lages kun en kopi av oppføringen, så den holder seg ikke oppdatert dersom ...
 • Feilretting: Værmelding vises ikke

  Under innstilling kan du velge at værmelding skal være tilknyttet "Min posisjon". Men i noen tilfeller vil ikke vil ikke signalene for posisjonen være sterke nok til at FamilyBoard oppfatter lokasjoner. Så dersom værvarselet forsvinner anbefaler vi å legge inn den faktiske lokasjonen slik at tavl...