🔗 Koble til eksterne kalendere

Alle typer digitale kalendere kan kobles opp til FamilyBoard som f.eks. Google, Outlook, Spond, iCloud etc. På denne måten holdes informasjonen oppdatert et sted men gjøres tilgjengelig for alle i familien.

For å kunne koble opp en digital kalender, trenger man å få tilgang til kalenderlinken, enten en ical eller en webcal link.
Forskjellige plattformer har forskjellige steder der kalenderlinken finnes. Nederst i denne artikkelen finnes veiledning til hvor du finner kalenderlinken på de største plattformene.

Når du har tilgang til kalenderlinken legges den inn i FamilyBoard. Du har 2 måter å legge inn kalenderlinker på:

  • direkte i FamilyBoard
  • på FamilyBoard mobilappen

Slik legger man inn kalenderlink i FamilyBoard:Dersom det er snakk om en jobbkalender eller en annen kalender med mange oppføringer (som ikke er relevant for familien), ser på vår funksjonalitet rundt oppsummering av kalender: [TBA]

Skal du legge til en webcal kalender (en kalenderlin som starter med webcal://) så kan du lese mer om hva du må gjøre for å legge disse til i FamilYboard her: [TBA]

Se andre artikler på hvordan man finner kalender linken til diverse plattformer:
💡 Google kalender
💡 iCloud kalender (og hvorfor denne ikke bør være standard)
💡 Outlook 365 kalender
💡 Spond kalender
💡 Outlook.com kalender
💡 Yahoo kalender
💡 Facebook kalender

Vi er lidenskapelig opptatt av kobling av digitale kalender og har skrevet om dette på våre nettsider, her finner du artikkelen: Digitale kalendere er til for å kobles!

Kontakt oss

Finner du ikke det du leter etter? Kontakt oss direkte